Hairdressing

Hello.Fika
Hairdressing
Knipbeurt, blow-dry of haarbehandeling?
Bij Hello.Fika nemen de kappers alle de tijd voor jouw behandeling. Wil je als klant echt aandacht laten besteden aan je haar, op een uiterst professionele manier?

De stylisten weten echt alles over haar, hoofdhuid, haartrends de producten en de behandelingen die perfect passen bij jouw haarwensen. Eerlijk advies en een coupe helemaal naar jouw wens.
Star Colorist van L’oreal

Om het label Star Colorist te verkrijgen, volgde Ivanna de opleiding bij L’oreal Professional. Theoretische en chemische kennis van het haar, kennis van de producten van L’Oréal Professionnel, kleurconsultaties en de laatste nieuwe trends. En met 10+ jaar ervaring heeft ze het kleuren tot haar grote meesterschap weten te maken!

Wat kun je verwachten van een Star Colorist?

  • Een kleurconsultatie op maat, precies afgestemd op uw verwachtingen en persoonlijkheid.
  • Een persoonlijk voorstel, in lijn met uw wensen en de laatste trends.
  • Een perfect professionele uitvoering, helemaal volgens de laatste nieuwe technieken en trends op het vlak van haarkleuren.
  • Een opvolgingsprogramma voor thuis zodat uw haarkleur tot uw volgende bezoek subliem blijft: van advies op maat over shampoo en verzorgingsproducten tot een professionele opvolging die garant staat voor een optimale kleur, glans en zachtheid van uw haar.
0
Gewonnen Awards
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring